Ny barnevennlig brusetablett med vitaminer og mineraler

En barnevennlig brusetablett fra Nycoplus sikrer dagsinntaket av med vitaminer og mineraler.
Har du et barn som spiser rundt grønnsakene på tallerkenen? Det går seg nok til – i mellomtiden kan en brusetablett sikre barnets behov for vitaminer og mineraler.

Hvor deilig hadde det ikke vært å vite at barnas behov for vitaminer og mineraler kunne blitt dekket også på dager hvor den nyttige maten blir møtt med et nei, nei og atter nei?

Hvis svaret er et rungende ja, har vi en god nyhet:

Nycoplus Multi Barn er en brusetablett som inneholder 13 vitaminer og 8 mineraler. Den er selvsagt laget med barnevennlig tropisk smak.

Nycoplus Multi Barn brusetablett har en frisk og god tropisk smak, og er et godt alternativ til godteri tilsatt vitaminer da brusetabletten for barn inneholder mineraler i tillegg til vitaminer, og derfor dekkes enda flere av kroppens behov. Produktet kjøpes på apotek.

Brusetabletter for barn

Produktet er egnet for barn over tre år og kan være en nyttig løsning på dager eller perioder hvor det virker «umulig» å sørge for tilstrekkelig inntak av vitaminer og mineraler gjennom kostholdet.

Faktaboks: Visste du at …

  • Mange barn i alderen 6 måneder til 5 år samt tenåringer ikke får i seg nok jern gjennom kostholdet? Dette henger sammen med at barn trenger mye jern for å vokse og at lageret derfor må fylles opp daglig. For å sette det i perspektiv så trenger barn fra 8-årsalderen like mye jern som en voksen mann!
  • Lavt inntak av D-vitamin er vanlig på verdensbasis både hos voksne og barn?Ikke bare lever vi i Norge med mørke og kulde mange av årets måneder, vi får heller ikke i oss tilstrekkelig D-vitamin gjennom solen hverken på høsten eller vinteren. Kombinert med at vi har et lavt inntak av D-vitaminrik fisk trengs det innsats for å få i seg nok kun gjennom maten vi spiser. Disse faktorene kombinert gjør oss ekstra utsatt for å ikke få i oss nok vitamin D.
  • Nycoplus Multi Barn brusetablett inneholder 13 vitaminer, inkludert D-vitamin, og 8 mineraler, inkludert jern. Produktet kommer i smaker tilpasset barn.

 

Les også: Få oppskrift på barnevennlig smoothie med grønnsaker

Tre nyheter innen brusetabletter for voksne og barn. Nycoplus Calcium og Nycoplus Multi Barn er egnet for barn over tre år. Nycoplus D3-vitamin er for voksne og barn over 11 år. Produktene kjøpes på apotek.

Brusetablett når du har vansker med å svelge

Brusetabletten er den geniale løsningen for de som har vansker med å svelge eller tygge tabletter. Et tilskudd erstatter aldri et sunt og variert kosthold, men fyller heller på der det trengs. Nycoplus Multi Barn brusetablett inneholder ikke kalsium. For de som trenger det, kan Nycoplus Calcium brusetablett med jordbærsmak være er et godt alternativ.

Brusetablett med kalsium er genial for barn som spiser variert, men som trenger påfyll av kalsium, hvis man for eksempel har allergi mot melkeprotein eller av andre grunner ikke spiser meieriprodukter. Produktet passer for voksne og barn over tre år.

Disse brusende løsningene kan bli et deilig utpust for foreldre som får mange middags-nei og lurer på om barnet får i seg det som trengs for å vokse seg stor og sterk. Sjekk hele utvalget av brusetabletter for voksne og barn her eller på ditt nærmeste apotek.

Kilder:

  1. https://legehandboka.no/handboken/kliniske-kapitler/pediatri/tilstander-og-sykdommer/ulike-sykdommer/jernmangelanemi-hos-barn
  2. https://legehandboka.no/handboken/kliniske-kapitler/endokrinologi/tilstander-og-sykdommer/beinvev-og-vitamin-d/vitamin-d-mangel

ID-nummer: NO-NYPL-2300047

Publisert april 17, 2023

Én kommentar

  1. Jeg bruker kalsium daglig på grunn av en medisinsk tilstand, og prøvde nycoplus calsium brusetabletter for første gang igår. De første boblene som kommer ser skumle ut! Når det er ferdig å bruse ligger masse hvitt igjen på bunnen av glasset, og man må ta mer vann for å få det i seg. Syns det er et mindre bra produkt enn calsium sandoz, men det er ikke å få tak i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *