Nyhet! Krom-tilskudd med høyere styrke

Nycoplus lanserer nå høydose kromtabletter.

Krom er et essensielt sporstoff, altså et mineral som kroppen trenger i små mengder. Selv om bare små mengder er tilstrekkelig, spiller krom en viktig rolle i flere biologiskeprosesser. Krom er kjent for å bidra til å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Nøyaktig hvordan krom bidrar til å regulere blodsukkeret, er faktisk foreløpig litt uklart. Likevel tyder enkelte studier på at det er relatert til økt følsomhet for insulin og mer effektivt opptak av glukose til kroppens celler. Mineralet hjelper også kroppen med å omdanne såkalte makronæringsstoffer, det vil si fett, protein og karbohydrater.

 

Kvinne nyter en dessert ved middagsbordet

Det nye kromtilskuddet finner du nå i apotekhyllene, blant annet hos Vitusapotek

 

Høyeste kromstyrke på apotek

De nye kromtablettene inneholder 250 µg (mikrogram) krom per tablett. Dette er det eneste kosttilskuddet som selges på apotek i Norge med denne styrken.

 

Kilder til krom

De viktigste kildene til krom i kosten er:

  • fullkornsprodukter
  • fisk
  • produkter laget av innmat
  • kjøtt og kjøttprodukter
  • fett og oljer
  • belgvekster

Per i dag er det faktisk ikke fastsatt noe konkret anbefalt daglig inntak, likevel ønsker enkelte å ta en høyere styrke enn det som for eksempel finnes i Nycoplus Multi på 35 µg. Nycoplus Krom 250 µg er vegansk og tablettene er grønne.

Publisert september 18, 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Warning: Array to string conversion in /home/webazn2ud/html/nycoplus.no/wp-content/plugins/ele-conditions/inc/parse_conditions.php on line 22

Relaterte produkter