Kosttilskudd for gravide – vi har tenkt på alt for deg!

Gravide Victoria Zina Løkkeberg med et stort smil stående på et skjær.
Som de fleste gravide ønsket Victoria Zina Løkkeberg å sørge for at hun fikk i seg alle næringsstoffene som kroppen hennes trengte. Valget falt på Nycoplus Gravid, og tilskuddet fikk være hennes følgesvenn gjennom hele svangerskapet.

Under et svangerskap er det spesielt viktig å ta gode valg for kroppen sin og dekke behovet for viktige næringsstoffer som bidrar til et normalt svangerskap. Det kan være utfordring nok for et helt ordinært menneske å få dekket alle ernæringsbehov, og under en graviditet er det noen vitaminer og mineraler man trenger ekstra mye av.

 

Les også: Pappa for første gang? Dette er maten du bør servere hun som er gravid

 

Noen opplever også dårlig matlyst og kvalme, som kan gjøre det ekstra vanskelig å få i seg alt kroppen trenger hver dag. Andre vil være sikker på at de får i seg alt de trenger av vitaminer og mineraler under et svangerskap. Det var særlig den kontrollen Victoria Zina Løkkeberg fra Vestby ønsket da hun fikk bekreftet at hun var gravid for første gang høsten 2018.

 

En viktig blodprøve på helsestasjonen

– Jeg begynte med Nycoplus Gravid med en gang jeg fikk en positiv graviditetstest. Valget falt på dette produktet etter litt søking på nettet, og da jeg så at dette tilskuddet også inneholdt omega-3, føltes det som det naturlige valget, sier Løkkeberg.

Victoria Zina Løkkeberg kunne slappe av da hun visste at hun fikk dekket kroppens viktigste behov da hun gikk gravid med Theo. Dermed fikk hun anledning til å nyte tiden og ha fokus på andre hyggelige ting.

 

29-åringen ble mor for første gang i juli 2019, og hun opplevde en stor trygghet i å vite at hun fikk i seg det hun trengte under en særdeles viktig tid i livet. Dette fikk hun også bekreftet noen uker senere på helsestasjonen:

– Blodprøvene understreket at mine behov var dekket. Jeg valgte derfor å bruke Nycoplus Gravid gjennom hele graviditeten for å være på den sikre siden, sier hun.

At dagens doser var markert med ukedager, ga henne fullstendig kontroll og oversikt over at hun hadde husket dagens vitaminer og mineraler.

I ettertid har Løkkeberg vært fornøyd med valget hun tok, og for hennes vedkommende er det ingen tvil:

– Jeg vil anbefale Nycoplus Gravid til alle gravide jeg kjenner.

 

Fyller opp der kroppen trenger mer

Et kosttilskudd vil ikke erstatte et sunt og variert kosthold, men heller bidra til å fylle opp der det er for lite. For den som spiser mindre variert enn ønskelig, er kresen, spiser lite frukt, grønnsaker, fullkorn, meieriprodukter eller fisk, kan et komplett kosttilskudd være nyttig i en særdeles viktig tid i livet.

 

Nycoplus Gravid og Nycoplus Mamma kjøpes på apotek.

Les også: Trenger gravide kosttilskudd?

Nycoplus Gravid sikrer kroppens daglige inntak av omega-3, vitaminer og mineraler under svangerskapet. Det er et multivitamin- og mineralprodukt som kommer i en praktisk pakke sammen med omega-3-kapsler, hvor brettene er markert med dager slik at du lett kan følge med og huske å ta dagens dose.

Produktet passer for dem som prøver å bli gravide og de som er gravide.

Foto: Privat

Kilder: Intervju med Victoria Zina Løkkeberg

ID-nummer: NO/NYP/1219/0165

Publisert desember 19, 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.