Et komplett kosttilskudd for gravide

En smilende gravid kvinne med kåpe og kaffe utenfor en kafè
Det kan være mer enn nok å tenke på under en graviditet. Velger du et komplett kosttilskudd for gravide kan du senke skuldrene og rette fokuset mot andre ting.

Få i deg det du trenger med et tilskudd for gravide

Under et svangerskap er det mange som er særlig opptatt av å ta gode valg for seg selv og barnet som vokser i magen. Det kan likevel være utfordrende å få i seg alt man trenger. Hvis man ikke har interesse eller særlige kunnskaper om vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer kan dette være spesielt utfordrende.

 

Les også: Halvparten av alle graviditeter er ikke planlagt – derfor bør du spise folat så lenge du er i fertil alder

 

Andre opplever dårlig matlyst eller kvalme, og noen har en hektisk hverdag hvor det er vanskelig å variere måltidene fra dag til dag.

Uansett hvor bra et tilskudd er, vil det ikke erstatte et sunt kosthold, men heller gi påfyll der det trengs. Ved å sørge for at kroppens behov for vesentlige vitaminer og mineraler er dekket, kan du bruke tiden og overskuddet på andre ting – for eksempel som å prøve nye oppskrifter på sunn og god mat.

 

Les også: Gravid og matlei? Her er oppskriftene du bør prøve!

 

Fordeler ved å velge praktisk pakkeløsning

Nycoplus Gravid er et komplett kosttilskudd for gravide som består av alle de 13 vitaminene, de gunstige omega-3 fettsyrene DHA og EPA, samt en rekke viktige mineraler som jod, jern og kalsium. Produktet kjøpes eksklusivt på apotek, og fås til en rimelig pakkepris sammenlignet om du skulle kjøpt disse separat.

Nycoplus Gravid og Nycoplus Mamma kjøpes på apotek
Nycoplus Gravid kjøpes på apotek og er et komplett kosttilskudd for gravide.

 

Tilskuddet kan følge deg fra du bestemmer deg for å forsøke å bli gravid og du eventuelt slutter på prevensjon, og helt til svangerskapets slutt. Grunnen til at tilskuddet anbefales allerede før du er gravid er fordi det inneholder blant annet folsyre og jod, som er viktig helt fra barnet blir unnfanget og som bidrar til normal utvikling av fosteret.

Når du blir mamma kan du fortsette med de gode vanene med Nycoplus Mamma, som er tilpasset for å sikre kroppens daglige behov for omega-3, vitaminer og mineraler for nybakte mødre og ammende.

 

Les også: Samarbeidet mellom Nycoplus og Redd Barna redder liv i Nicaragua – du bidrar hver gang du kjøper en pakke Nycoplus Gravid eller Nycoplus Mamma

 

Nycoplus Gravid kan dermed være en enkel og god løsning for å slippe unødvendige bekymringer under svangerskapet. Kosttilskuddet gir deg alt du trenger i trygge doser, og du kan dermed spise etter lyst og behov, og ikke bare etter «må» og «burde».

 

Foto: Shutterstock

NO/NYP/0420/0077

Publisert mai 19, 2020

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *