Ungdommelige menneskers hemmelighet

Hvordan kan du påvirke biologisk alder ved spise, trene og leve bedre? Disse ekspertene viser deg veien til hvordan du kan oppleve å bli yngre med årene.

Finnes ungdomskilden? Og hvordan kan du påvirke din biologiske alder? Dette er noen av temaene som diskuteres mellom lege og forfatter Bente Klarlund Pedersen bak boken «Yngre med årene», coach og mentaltrener Christine Otterstad og klinisk ernæringsfysiolog Åse Andresen i denne episoden av Friskere Viten.

Hvis man titter inn i en voksen vennegjeng vil man ofte få fornemmelse av at noen virker yngre enn andre, selv om de er jevnaldrende. Hvorfor er det sånn, og hva utgjør denne forskjellen?
Selv om det kan opplevelses godt å være forbi ungdomstidens kaotiske tilværelse, er det ikke alle som synes det er like godt å bli eldre. Hvordan kan vi aktivere vår indre ungdomskilde gjennom livsstil, aktivitet og kostholdet vårt? Og hvorfor er det viktig å finne mening i tilværelsen?

I denne episoden knuses myter rundt hva som er sunt og usunt, perspektiver rundt hva vi kaller «kos», i tillegg til en god dose inspirasjon til å finne den gylne balansen i hverdagen og mer mening i livet.

Lytt og la deg inspirere!

Publisert november 14, 2022

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *