Lyst på barn? Myter og ekspertråd om det å bli gravid.

Caroline Becker snakker om graviditet i Friskere Viten
Du ønsker deg barn, men det lar vente på seg? Her får du ekspertråd om fertilitet og hvordan øke sjansene.

Du venter på ønskebarnet, men må vente. Er det noe du kan gjøre? I denne podcast-episoden av Friskere Viten gir vi deg noen  ekspertråd som kan være gode å ha med på veien.

 

Gjennomsnittsalderen for førstegangsfødende i Norge er nå over 30 år og fødselsraten synkende. Regjeringen oppfordrer befolkningen til å få flere barn, samtidig som det er et faktum at et av åtte par nå sliter med å bli gravid.

Om du ønsker deg et barn, vet du hvordan du lettere kan bli gravid? Hjelper det å spise rått kjøtt, østers og slenge beina i været etter samleie? Og hvordan påvirker egentlig stress både mannen og kvinnen som prøver å få barn?

Vi møter i denne episoden gynekolog og fertilitetslege ved Aleris, Caroline Becker som i samtale med Åse Andresen, klinisk ernæringsfysiolog og fagsjef ved Nycoplus, deler gode råd og knuser noen myter rundt fertilitet.

I dag har man helt andre muligheter med tanke på både sæd- og eggdonasjon. Vi snakker i denne episoden også om hvilke muligheter som finnes og mulige veier til å få ønskebarnet.

Og kanskje det viktigste rådet, prøv å kose deg med det!

Publisert november 21, 2022

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *