Vant konkurranse med lånt D-vitamin

Diverse | 1. september 2014

Agnete Lutro (50) lånte mannens D-vitaminboks i London og knipset seg til topps i Vitaminekspertens bildekonkurranse i sommer.

I sommer arrangerte Vitamineksperten en stor bildekonkurranse i sosiale medier, der førstepremien var et reisegavekort til en verdi av 3000 kroner.

Oppgaven var enkel: «Ta et bilde av deg selv sammen med dine kosttilskudd fra Nycoplus, eller ta et bilde av kosttilskuddene der du er på sommerferie.»

Vitaminsommer. Man kunne delta i konkurransen ved å tagge bildet med #vitaminsommer på Instagram, eller laste det ned direkte via en applikasjon på Facebook.

Etter å ha nøye vurdert alle de flotte deltakerbildene i konkurransen, plukket juryen ut Agnete Lutro som vinner av førstepremien.

Vant konkurranse med lånt D-vitamin - bilde inni teksten
BLINK-SKUDD: Agnete Lutro fra Bærum gikk helt til topps i Vitaminekspertens bildekonkurranse med dette flotte vitamin-motivet fra en ferietur til London. Foto: Instagram.com/sigurdogguri

Agnete tar ofte bilder med sin iPhone 5, og hun har en konto på Instagram som hun deler med mannen Eivind Sigurd. Dermed heter kontoen deres på Instagram selvfølgelig @sigurdogguri.

– Jeg liker å ta bilder og er blitt veldig glad i Instagram. Jeg publiserer mest reisebilder og matbilder på Instagram, og jeg er også glad i å delta i konkurranser, sier Agnete Lutro til Vitamineksperten – og legger til at hun nylig vant en sykkeltrøye i en annen Instagram-konkurranse.

Knipset på London-tur. Agnete, som er født og oppvokst i Bergen, men nå bosatt på Blommenholm i Bærum, tok vinnerbildet på en London-tur i sommer sammen med sin mann og deres 14 år gamle sønn.

– Vi er veldig glade i London. Det er blitt en slags favorittby, og i sommer reiste vi sammen på en liten markering av min 50-årsdag.

– Vi bodde i South Kensington, og tok en liten pause på sandwichkafeen Pret A Manger. Da kom jeg plutselig på konkurransen jeg hadde sett et sted på internett, lånte mannen min sine D-vitaminer og knipset et bilde.

– Jeg likte bakgrunnen med bussen, og synes motivet så pent og pyntelig ut, forteller Agnete.

Turen går til Berlin. Selv om det var mannens vitaminer hun tok bilde av denne gangen, kan Agnete fortelle at hun selv også bruker kosttilskudd med ujevne mellomrom – gjerne multivitaminer. Hun forsøker også å huske å ta dem med på ferie.

Reisegavekortet på 3000 kroner skal Agnete bruke til å dra på julemarkedet i Berlin sammen med sin tyske kusine. Planen er å bestille to netter på Hilton Berlin.

– Det var kjempeartig å vinne, og jeg gleder meg til å dra på julemarkedet i Berlin, sier hun.

2. premie: 

2. premie camsnos
2. premie: Kosttilskudd fra Nycoplus verdt 1000 kroner, gikk til Camilla Hvål Aglen (@camsnos)

3. premie: 

SAMSUNG CSC
3. premie: Tom-Erik Jensen vant kosttilskudd fra Nycoplus verdt 500 kroner for dette bildet.

PS: Sjekk #vitaminsommer på Instagram for å se alle de fine bildene som deltok i konkurransen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *