Tofu-scramble med salsa

Uncategorized | 3. november 2014

Her får du oppskriften på en spennende og næringsrik tofu-scramble med salsa fra Veganmannen Thomas H. Olsen.

Tofu, også kalt bønne-ost, er et tradisjonelt soyaprodukt som er svært næringsrikt.

– Dette er en oppskrift jeg liker godt å lage i helgene. Hvis man ikke har laget noe med tofu før, kan dette være en fin startoppskrift. Tofu kan man kjøpe på helsekost, i grønnsaksbutikker og i en del vanlige matvarebutikker, forklarer «Veganmannen» Thomas H. Olsen til Nycoplus.

Dette trenger du til tofu-scramble med salsa:

  • 1 gul løk
  • 1/2 rødløk (kan sløyfes)
  • 3-4 fedd hvitløk
  • 1/2 chili
  • 1 pakke firm tofu
  • Soyasaus
  • 1 glass/boks salsa
  • Krydder (salt, pepper og alt annet man vil ha på)

Fremgangsmåte. Press vannet ut av tofuen med litt tørkepapir og bryt i biter. Stek i olje til tofuen blir lysebrun. Ta så tofuen ut av stekepannen.

Hakk opp løk, hvitløk og chili og stek i litt olje. Tilsett tofuen igjen og tilsett litt soyasaus og krydder. Hell over salsa. Server på brød med for eksempel agurk eller tomat, og soyarømme er også godt.

Oppskriften er hentet fra Thomas H. Olsens blogg Veganmannen.

NO/NYP/1216/0136

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *