Hvit Nycoplus-logo

Warning: Undefined array key "post_type" in /home/webazn2ud/html/nycoplus.no/wp-content/plugins/nycomed-no-functions/includes/shortcodes/archive-shortcodes.php on line 877

Viser 1–10 av 257 artikler.

Nye norske næringsstoffanbefalinger

Helsedirektoratet fastsetter anbefaling for syv næringsstoffer for første gang, og for åtte næringsstoffer øker anbefalt daglig inntak med mer enn 20 %.  
Bilde i sort-hvitt av Nyco-fabrikken

Vår historie

Nyco er et samlenavn som stammer fra det originale navnet Nyegaard & Co. I dag er det ulike produktkategorier samlet under merkenavnet Nycomed: Nycomed historie Nycomed var et tidligere norsk farmasikonsern som ble grunnlagt i Oslo i 1887 av apoteker Morten Nyegaard, og ble opprinnelig grunnlagt som et legemiddelagentur for et tysk firma. Nyegaard etablerte […]
Småspiste barn får gjerne ikke i seg nok omega-3, vitaminer og mineraler

Slik får barna i seg nok vitaminer, mineraler og omega-3

Barn som spiser lite eller ensidig over tid trenger gjerne tilskudd for å dekke behovet av viktige næringsstoffer. Nycoplus har produkter spesielt tilpasset barn, som sikrer at de får i seg alt de trenger.
Nylig kom det både nye maksgrenser for jern, sink og vitamin E i kosttilskudd, i tillegg til nye nordiske ernæringsanbefalinger.

Påmelding til kveldsmøte for apoteksansatte

Nylig kom det både nye maksgrenser for jern, sink og vitamin E i kosttilskudd, i tillegg til nye nordiske ernæringsanbefalinger.
Kvinne nyter en dessert ved middagsbordet

Nyhet! Krom-tilskudd med høyere styrke

Nycoplus lanserer nå høydose kromtabletter.
En boks med Omega-3 Multi på kjøkkenbenken

Tilbaketrekking av Nycoplus Omega-3 Multi Lotnr: 30023953

Vi har besluttet å tilbaketrekke Nycoplus Omega-3 Multi, lotnr 30023953 med utløpsdato 30.11.24 fra markedet pga avvik fra produktspesifikasjon. Det er ingen akutt fare knyttet til dette avviket, og forbruker vil ikke oppleve ubehag. Forbrukere som har kjøpt produktet bes om å kaste det eller levere produktet tilbake til apoteket der de har kjøpt det. […]
En barnevennlig brusetablett fra Nycoplus sikrer dagsinntaket av med vitaminer og mineraler.

Ny barnevennlig brusetablett med vitaminer og mineraler

Har du et barn som spiser rundt grønnsakene på tallerkenen? Det går seg nok til – i mellomtiden kan en brusetablett sikre barnets behov for vitaminer og mineraler.
Bilde av gynekolog og fertilitetslege ved Aleris, Caroline Becker.

Blir dere ikke gravide? Få eksperttipsene her

Alder, fysiske omstendigheter og livsstil er faktorer som påvirker sjansen for å bli gravid. Her får du fertilitetslegens beste råd for dere som lengter etter en positiv graviditetstest.
Bente Klarlund Pedersen og Christine Ottestad i Friskere viten

Dette gjør 14 dager stillesitting med kroppen

Studien ble kalt «14 dager all inclusive på Mallorca» og ga oppsiktsvekkende resultater. Men fysisk aktivitet er bare en av brikkene for god helse og et langt liv.
Nye brusetabletter i 2023: D3-vitamin, multi barn og calcium

Tre brusende nyheter som gjør hverdagen enklere

Disse brusetablettene gjør det enda enklere å sikre kroppens inntak av viktige vitaminer og mineraler i en travel hverdag.

Produktkategori

Type

Inneholder ikke

Diett

Andre behov