Spekemat med nypoteter og jordbær

Uncategorized | 28. juli 2014

Nypoteter er en av sommerens delikatesser. Sammen med jordbær, ruccula og litt spekemat får du en lettlaget og sommerlig middag.

Denne retten nytes aller helst i hagen eller på terrassen ved godt vær.

Dette trenger du:

  • 100 g spekeskinke
  • 100 g ølpølse eller annen snackspølse
  • 300 g nypotet
  • ½ pk ruccula
  • 4 ss olivenolje
  • ¼ ts flaksalt
  • ½ stk slangeagurk
  • ½ kurv jordbær

Fremgangsmåte. Vask og kok potetene i lettsaltet vann til de er møre – ca. 15 minutter. Hell av vannet og la dem avkjøle seg litt.

Del potetene i 2 eller 4 og vend dem sammen med rucculasalat, olje og salt.

Ta av skinnet på pølsene og del dem i passende biter.

Dander spekeskinke, snackspølse, potetsalaten på et fat og pynt med agurk og jordbær.

Oppskrift og bilde er hentet fra frukt.no

NO/NYP/1216/0136

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *