Slankeopererte Berit vant vitaminer

Kosthold/ernæring | 11. juni 2014

Berit Magga Gropen Olsen er avhengig av kosttilskudd etter en slankeoperasjon. Da passet det ypperlig at hun gikk helt til topps i konkurranse på Facebook.

Vi liker å glede andre ved å dele ut gratis kosttilskudd fra Nycoplus. Nylig arrangerte vi en morsom konkurranse på Facebook, der vinneren stakk av med vitaminer og mineraler til hele 1000 kroner.

Engasjementet på vår Facebook-side var stort, og til slutt ble det Berit Magga Gropen Olsen (44) fra Fredrikstad, som stakk av med hovedpremien.

Tok slankeoperasjon. Det var en premie hun satte stor pris på. Berit gjennomgikk nemlig en såkalt ”Gastric bypass”-operasjon i 2010. Operasjonen har ført til at kroppen hennes ikke klarer å ta opp vitaminer og mineraler gjennom kosten på vanlig måte.

Berit er derfor avhengig av kosttilskudd, noe som gjorde at seieren smakte ekstra godt for Fredrikstad-kvinnen!

ENDELIG AKTIV: Før slankeoperasjonen i 2010, veide Berit 142,5 kilo. Her med sønnen Noah (13). Alle foto: Privat.
ENDELIG AKTIV: Før slankeoperasjonen i 2010, veide Berit 142,5 kilo. Her med sønnen Noah (13). Alle foto: Privat.

– Jeg er nødt til å ta tilskudd av blant annet jern, C-vitamin, kalsium og en del andre vitaminer og mineraler hver dag etter avtale med legen min. Derfor er dette en helt fantastisk premie for meg, sier en glad Berit.

Hun pleier å kjøpe kosttilskudd fra Nycoplus, og derfor godt kjent med produktene fra før. Derfor setter Berit også stor pris på dem.

Har gått ned 76 kilo. Men Berit kan ikke bare glede seg over gratis kosttilskudd. Hittil har den 157 centimeter høye Fredrikstad-kvinnen gått ned hele 76 kilo etter operasjonen for fire år siden!

– Jeg veide 142,5 kilo på det meste. Nå veier jeg 66,5 kilo, og helsen min er mye bedre enn før. Jeg er mer aktiv, og har overskudd og energi til å gjøre mer av det jeg har lyst til i hverdagen, forteller Berit.

Hun mener at tilskudd av vitaminer og mineraler også har hatt en positiv effekt på hennes egen helse.

– Jeg har fått ekstra energi etter at jeg begynte systematisk med bruk av kosttilskudd, forteller Berit.

VIKTIG PREMIE: Berit klarer ikke å ta opp vitaminer og mineraler i kroppen gjennom kosten, og er derfor avhengig av kosttilskudd.Her har hun tatt bilde av premien fra Vitamineksperten hjemme i Fredrikstad. Alle foto: Privat.
VIKTIG PREMIE: Berit klarer ikke å ta opp vitaminer og mineraler i kroppen gjennom kosten, og er derfor avhengig av kosttilskudd. Her har hun tatt bilde av premien fra Vitamineksperten hjemme i Fredrikstad. Alle foto: Privat.

Fikk bedre helse. Hun forteller at det er stor forskjell på egen helsesituasjon i dag sammenlignet med for fire år siden.

– Uten slankeoperasjonen og kosttilskudd fra Nycoplus, er jeg ikke sikker på om jeg hadde vært i live i dag. Nå har jeg et godt liv, smiler Berit åpenhjertig.

Vi gratulerer Berit med premien.

NO/NYP/1216/0136

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *