Slik har Nycoplus bidratt til folkehelsen i 20 år

Gjennom 20 år har Nycoplus bidratt til bedre folkehelse gjennom utvikling av produkter for alle livsfaser. Nå gjør vi kunnskap om helse og ernæring enda mer tilgjengelig gjennom podcasten vår, Friskere Viten.

Det er enklere å forebygge enn å reparere, og slik er det også med helsa. Den travle hverdagen sniker seg inn på mange av oss, og blir fort en reprise med enkle middagsløsninger og litt færre timer på trening enn man hadde tenkt.

Dette er ting man heldigvis kan påvirke selv og gjøre noe med. Det betyr ikke at det alltid er enkelt, men det er viktig å slå et slag for de små grepene man kan ta allerede i dag som oppsummert bidrar til å holde oss sunne og friske. Nycoplus har nå stått 20 år i apotekhyllene og er del av en over hundre år gammel historie gjennom firmaer med røtter som produktutvikler av kosttilskudd og legemidler. Ved å sikre befolkingens inntak av vitaminer, mineraler og omega-3 har Nycoplus bidratt til bedre folkehelse gjennom 20 år.

Les også: Dette er vitaminene og mineralene vi nordmenn får i oss for lite av

For å gjøre viten om vitaminer og mineraler enda mer tilgjengelig, har vi laget korte podcastepisoder om ulike tema innen helse og ernæring som du rekker å høre på bussen eller bilen på vei til jobb og skolen.

Publisert oktober 5, 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *