Om oss

Bak denne bloggen om helse, ernæring og kosttilskudd finner du Nycoplus. Vi ønsker å gi deg viten om vitaminer, slik at du får en enklere og sunnere hverdag. Våre eksperter gir deg nyttige råd om vitaminer basert på solid fagkunnskap.

picture8

Åse Andresen

Åse Andresen

Jeg er autorisert klinisk ernæringsfysiolog med utdanning fra King’s College, University of London, og er opptatt av ernæring, mat og drikke på heltid.

Tidligere har jeg arbeidet som klinisk ernæringsfysiolog ved Oslo universitetssykehus, Drammen sykehus og The Royal London Hospital med blant annet tilrettelegging av kosthold og ernæringsveiledning til barn og voksne. I flere år svarte jeg også på ernæringsspørsmål på Lommelegen. Nå er jeg ansatt som fag- og opplæringssjef i Takeda med det faglige ansvaret for vitaminer, mineraler, omega-3 og melkesyrebakterier.

Fritiden går blant annet med til min til strihåret dachs, Ludvig, som dere kan se på bildet. Jeg trener også den japanske kampkunsten aikido som jeg har svart belte i.

camilla

Camilla Borander.

Camilla Borander

Jeg har jobbet som produktsjef for Nycoplus (Takedas kosttilskuddserie) siden 2008. Dette innebærer god erfaring med hva som skjer i vitaminverden. Så når Åse vet hva som skjer faglig og holder styr på spennende ny forskning, ordner jeg med å tilpasse dette best mulig for dere.

På fritiden er jeg glad i å trene, og er både med i løpegruppe og trener yoga fast. Ellers er jeg medlem av en gourmet-klubb uten at jeg er spesielt flink til å lage mat.

img_21893-2

Ingrid Wigum Gjersvold.

Ingrid Wigum Gjersvold

Jeg jobber som markedskoordinator i Takeda og står blant annet bak #nycoplustips – smarte og sunne tips i en hektisk hverdag.

På fritiden har jeg mest fokus på å få kabalen til å gå opp i forhold til alt som har med barn, middag, trening og et sosialt liv. Noe som gir mange nyttige #nycoplustips som jeg gjerne deler med deg. Selv om hverdagen er hektisk er jeg opptatt av å lage mat fra bunnen av, så du skal ikke se bort i fra at jeg deler en oppskrift i ny og ne også.