Derfor lanserer vi Nycopro Daglig

Kosthold/ernæring, Produkter, Vitaminer/mineraler | 26. november 2015

For at vi skal føle oss friske og opplagte, er det viktig at fordøyelsen er i orden. Nycopro Daglig er et tilskudd som bidrar til at fordøyelsesenzymene i kroppen fungerer normalt.

Et sunt og variert kosthold er viktig for fordøyelsen. Helsedirektoratet har en rekke nyttige kostholdsråd som kan være fornuftig å ta en titt på. Hovedrådet er å ha et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, og begrensede mengder bearbeidet kjøtt, rødt kjøtt, salt og sukker.

Et kosthold med mye fiber er spesielt viktig for fordøyelsen. Frukt og grønnsaker er eksempler på matvarer som inneholder mye fiber. Om kosten inneholder mye fett, tar fordøyelsesprosessen lengre tid. Det å spise regelmessig og i riktig mengde er også bra for fordøyelsen.

Fysisk aktivitet. Helsegevinstene ved regelmessig fysisk aktivitet er ubestridelige, og fordøyelsen påvirkes også av fysisk aktivitet. Lite fysisk aktivitet kan føre til at fordøyelsen ikke fungerer som den skal.

Helsedirektoratet anbefaler alle voksne over 18 år minst 150 minutter moderat fysisk aktivitet hver uke, mens barn og ungdom bør være fysisk aktive i minst 60 minutter daglig.

Fordøyelsessystemet. Fordøyelsessystemet vårt består av leveren, bukspyttkjertelen, galleblæren og fordøyelseskanalen, munnen, spiserøret, magesekken, tynntarmen, tykktarmen, endetarmen og endetarmsåpningen. Selve fordøyelsesprosessen tar normalt mellom 12 og 24 timer, avhengig av hva du har spist.

Fordøyelsesprosessen dreier seg i all hovedsak om å bryte ned mat i stadig mindre deler slik at næringsstoffene kan absorberes og brukes av kroppen til energi og til å gi næring til celler. Underveis i prosessen blandes maten med ulike fordøyelsesenzymer og -safter, som er med på å bryte ned maten, absorbere næringsstoffer og kvitte seg med avfallsstoffer.

Fordøyelsesenzymer produseres naturlig av fordøyelseskjertler forskjellige steder i fordøyelsessystemet, hovedsakelig i bukspyttkjertelen. Vi finner enzymer både i spyttet, magen og tarmene. For at produksjonen av enzymer i kroppen skal fungere normalt, trenger de næring som alt annet i kroppen.

Nycopro Daglig. For at vi skal føle oss friske og opplagte, er det selvsagt viktig at fordøyelsen er i orden. Kosttilskuddet Nycopro Daglig bidrar til dette.

– Nycopro Daglig inneholder melkesyrebakterier og kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt, og virker dermed positivt inn på fordøyelsen. Som navnet tilsier bør dette tilskuddet tas daglig for optimal effekt, sier produktsjef for Nycopro, Camilla Borander.

NORMAL FORDØYELSE: Nycopro Daglig bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

«For livet». Nycopro er en serie melkesyrebakterier som er utviklet i samarbeid med forskere. Det finnes mange varianter av melkesyrebakterier, og alle har ulike egenskaper. De viktigste bakteriestammene heter lactobacillus og bifidobacterium.

Daglig dose av Nycopro Daglig inneholder 5 milliarder melkesyrebakterier. Produktet består av tre spesielt utvalgte bakteriestammer og kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Visste du at det greske ordet for melkesyrebakterier betyr «for livet»?

To kapsler daglig. Det anbefales å ta to kapsler Nycopro Daglig hver dag, og produktet kan benyttes av både store og små. Dette produktet kan også benyttes av ammende og gravide.

Nycopro Daglig inneholder ikke gelatin eller sitrus, og er både glutenfri og sukkerfri. Produktet kan inneholde spor av melk og soya. Nycopro Daglig får du kjøpt eksklusivt på apoteket, og hver pakke inneholder 60 kapsler.

Foto: Nycopro.

6 responses to “Derfor lanserer vi Nycopro Daglig

 1. Hei! Jeg leter etter noe som får tarmen min til å fungere som den skal. Jeg har lavt stoffskifte og har nå også fått melkeinntoleranse og gluteninntoleranse. Soya har jeg hørt at man ikke skal ha når man har lavt stoffskifte.Kan jeg da ta dette produktet eller kan dere anbefale noe annet som regulerer tarmen for di som har lavt stoffskifte og` er matinntolerante ?

  1. Hei, og takk for henvendelsen.

   Nycopro Daglig kan innholde spor av soya. Dette vil i så fall være snakk om svært små mengder. Hvis du likevel er usikker anbefaler vi at du snakker med legen før du prøver produktet.

   Vennlig hilsen Camilla

 2. Hei,
  Jeg har fått diagnosen IBS og sliter nesten daglig med akutt diaré. FODMAP dietten fungerer ikke, og er det eneste legen kan anbefale. Er Nycopro Daglig noe som kan hjelpe å stabiliserer fordøyelsen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *