Fluorix med smakene solbær og appelsin

Tre gode grunner til å prøve Fluorix etter tannpussen!

Tannstellet går som en lek når du har disse Fluroix-tablettene på lur! Den geniale fluortabletten kommer nå i to nye smaker, solbær og appelsin. Disse er barnevennlige og søte på smak, uten å være tilsatt sukker.

Og selv om den garantert blir barnas favoritt, kan det være at du liker den så godt at den også blir del av de voksnes kveldsrutiner.

Her er tre gode grunner til å alltid ha Nycodent Fluorix i baderomskapet:

 

 1. Motiverer til ordentlig tannpuss

Ved å lære barna gode tannpleierutiner fra ung alder, kan du spare dem for mange tannproblemer i fremtiden. Legg til rette ved å sette av tid til tannpuss, tanntråd og en liten, smakfull belønning til slutt: Fluorix med smak av solbær eller appelsin.

 

2. Gjør tennene motstandsdyktige1

Fluor har flere gode egenskaper, blant annet bidrar det til at tannemaljen tåler mer syre før den brytes ned, og kan beskytte mot karies2. Karies kan også forebygges ved å pusse tennene med fluortannkrem to ganger om dagen2.

 

3. Kan stoppe angrep2

Fluor gjør mer enn å beskytte – det bidrar også at tannemaljen tåler mer syre før den brytes ned. Inntak av fluor hjelper til å remineralisere emaljen slik at små kariesangrep kan stoppe opp2.

 

Nycodent Fluorix 0,5 mg er tilpasset barn fra 3 år, og er en liten tablett som er god og enkel å tygge eller suge på. Velg mellom jordbær, cola og nyhetene appelsin og solbær. La Nycodent Fluorix bli en del av den gode rutinen fra barna er små for å bevare smilet.

Fluorix kjøpes på apotek.

 

Kilder: Legehåndboken: Karies hos barn, SML: Karies

Foto: Shutterstock

ID-nummer: NO/NCD/1119/0012

Publisert oktober 20, 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.