Det mest geniale produktet for barnas immunforsvar og tannhelse

Dette fluor-produktet inneholder D-vitamin og er derfor bra for mer enn bare tennene!

Det er flere gode grunner til at D-vitamin i kombinasjon med fluor utgjør en superduo.

D-vitamin spiller nemlig en viktig rolle i kroppens oppgave i å opprettholde tennenes normale tilstand. Det er likevel slik at både barn, ungdommer, voksne og eldre i Norge alle er i risikosonen for å ikke få i seg nok D-vitamin gjennom kostholdet.

Dette kan ha sammenheng med at den beste kostholdskilden til D-vitamin er fisk, og man trenger derfor ikke å gruble lenge for å forstå hvordan dette kan føre til utfordringer for mange da de færreste av oss spiser nok fisk.

Å få i seg tilstrekkelig D-vitamin har en rekke andre viktige funksjoner, og er blant annet viktig for et stabilt immunforsvar som jo er særlig viktig rundt influensa– og forkjølelsessesongen.

 

Les også: Slik kan småbarnsfamilier unngå flere runder med forkjølelse

 

Fluor er viktig for friske tenner

Fluor er mange kjent med som et godt middel for å opprettholde tannmineraliseringen og dermed øke tennenes motstandskraft mot syreangrep, og gir sammen med ordentlig tannpuss god beskyttelse mot hull i tennene.

Bekymringene kan derfor bli litt færre ved å gjøre Nycodent Flourix med D3-vitamin til en vane etter tannkost og tanntråd på kvelden. Barna elsker den milde og gode smaken av eple og fungerer utmerket som en velsmakende belønning – som i tillegg gjør godt. Produktet kjøpes på apotek.

 

Publisert september 21, 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.