Møt Mia – vinner av ‘En vitamininnsprøytning i hverdagen’

Diverse | 7. oktober 2014

I slutten av september søkte kk.no og Nycoplus deltakere til vårt nye web-tv program – En vitamininnsprøytning i hverdagen.

Den heldige vinneren ble 36 år gamle Mia Mjaaland. En tøff og sjarmerende nyseparert alenemor for en jente på 3 år og en gutt på 10 mnd. Midlertidig bor hun i et salig flyttekaos hos broren, har uavklart jobbsituasjon og stuper i seng mellom kl. 21 og 21.30 hver kveld. I en hektisk hverdag syns Mia selv hun spiser forholdsvis sunt, men siden hun mangler overskudd blir det fort lite grønnsaker og enkle løsninger.

Mias søknadbilde
Mias søknadbilde

Mia liker å trene, men er usikker på hvordan tiden skal strekke til når hverdagen setter inn for fullt. Hun mangler overskudd og utsetter gjøremål. Vi blir kjent med et typisk deadline menneske som kan være noe ustrukturert på oppgaver i en hektisk hverdag.

I castingprosessen pekte Mia seg ut som er verdig vinner. Både KK og Nycoplus syns hun fortjente en skikkelig vitamininnsprøytning. Her kan du se Mia på intervju.

Utover høsten kan vi følge Mia gjennom forskjellige hverdagsutfordringer. Hun vil få besøk av klinisk ernæringsfysiolog Åse Andresen som vil hjelpe henne med å sette sammen et sunt kosthold til seg selv og familien. Mia vil også få hjelp av en Kathrine Soegge personlig trener hos EVO og fagansvarlig i Abilica, samt Morten Røvik i Getting Things Done. Det hele må selvfølgelig avsluttes med en ordentlig velvære dag med spa og styling av KKs stylist.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Mia, samt nyte godt av de tips og triks som ekspertene kommer med. Her blir det helt klart smarte løsninger for oss alle.

Mia kan du følge på kk.no og på nycoplus.no fra og med uke 42.

 

Hilsen Camilla

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *