Mange nordmenn plages av magetrøbbel i ferien

Barnefamilie på tre på et fly på vei på reise.
Ofte bruker vi mye tid på å planlegge opplevelser, aktiviteter og turer slik at alle skal få en fin ferie. For å sikre at hele familien får glede av turen bør du også forberede magen med melkesyrebakterier.

Møte med nye bakteriekulturer i vann og mat er ofte grunnen til mageproblemer når vi reiser til fremmede land. Derfor lønner det seg å bare drikke flaskevann og spise mat som er godt stekt eller kokt. Vær også nøye med håndhygienen. Men selv om dere er forsiktige, er det ikke sikkert at dere slipper unna mikrobene.

Les også: Syv tips til en god fordøyelse på ferie

 

NYCOPRO Reise med C-vitamin
Du øker sjansene for at hele familien holder seg frisk under ferien ved å bruke NYCOPRO Reise med C-vitamin både før og under reisen.

 

Mange tror at de bare kan bli syke i fjerne strøk. Imidlertid ligger både Tyrkia og Frankrike på topp over landene som kan gi problemer med magen. Derfor bør du sørge for å beskytte magen og forberede immunforsvaret ditt godt også før du reiser til land i Europa.

Velgjørende melkesyrebakterier

NYCOPRO Reise inneholder ti spesielt utvalgte bakteriestammer, åtte milliarder melkesyrebakterier og C-vitamin satt sammen for å gi økt motstand mot uønskede bakterier du risikerer å møte på i ferien.

NYCOPRO Reise med C-vitamin
For å få fullt utbytte av de gode bakteriene, bør du begynne å ta kapslene tre dager før du skal reise. Fortsett med NYCOPRO Reise under hele utenlandsoppholdet.

 

Hele familien kan bruke kapslene fra 3 år (fra 1 år i samråd med helsepersonell), men melkesyrebakterier anbefales ikke til barn under ett år. Innholdet i kapslene kan blandes med mat eller drikke for at barn lettere skal kunne ta dem.

Publisert mars 1, 2022

Relaterte produkter

Ibumetin

400 mg - 20 stk

Smertestillende tabletter