Ikke la mageproblemer ødelegge ferien

Familie på fire på stranden
Magetrøbbel er et velkjent problem både for barn og voksne. Slik kan du forhåpentligvis unngå problemet fullstendig ved neste tur!

Har du opplevd å få ødelagt ferien fordi du har blitt lenket til toalettet med magetrøbbel? Da er du ikke alene. En undersøkelse fra TNS Gallup viser at 38 prosent av den voksne befolkningen har hatt mageproblemer i forbindelse med feriereiser. For én av ti har problemene vært så alvorlige at de ser på ferien som ødelagt.

 

NYCOPRO Reise med C-vitamin
NYCOPRO Reise inneholder hele 8 milliarder med 10 ulike stammer melkesyrebakterier. I tillegg inneholder produktet C-vitamin som bidrar til et normalt fungerende immunforsvar. Produktet kjøpes på apotek og nettapotek.

Bildetekst:

 

E.coli bakterier kan skape problemer

Det er naturlig at magen reagerer når du bytter omgivelser. Drar du til eksotiske strøk forandrer også matinntaket seg. Virkelige mageproblemer kan skyldes fremmede virus, eller bakterier og parasitter som følger med mat og drikke. Oftest er det tarmbakterien E.coli som er syndebukken.

Les mer om E.coli bakterien her: http://nhi.no/foreldre-og-barn/barn/sykdommer/e-coli-tarminfeksjon-29349.html

En god tommelfingerregel på ferie i ukjente strøk er å ikke drikke vann fra springen, og å holde seg til mat som er kokt eller stekt. Selv om man er nøye på dette, er det dessverre fortsatt en del som må tilbringe store deler av ferien på badet.

 

Pakk med deg NYCOPRO Reise

Vil du virkelig gi magen din et godt utgangspunkt før du vender nesa mot varmere strøk, kan kosttilskuddet NYCOPRO Reise være en god reisepartner. Den inneholder såkalte gode bakterier som er spesialtilpasset utenlandsturer.

Les også: Syv tips til god fordøyelse på reisen

Det beste er å starte med  NYCOPRO Reise tre dager før avreise og å fortsette under hele oppholdet. I tillegg bør du spise sunn og fiberrik kost. På den måten får du en bekymring mindre, og dermed mer ut av ferien din.

 

produktbilde nycopro daglig og nycopro reise
Pakk med deg NYCOPRO Reise ved neste utenlandsreise for å forberede immunforsvaret under turen. NYCOPRO Daglig kan du, som navnet indikerer, bruke daglig.

 

Publisert mars 15, 2022