Nyhet: Nycoplus C-vitamin 1000 mg brusetablett med tranebærekstrakt

For mange er det et «must» å ha C-vitamin tilgjengelig i skapet året rundt. Her får du tre gode grunner til hvorfor det også gjelder deg!

Tabletter er innimellom uunngåelig, men av og til dukker det opp en mer behagelig løsning, og Nycoplus C-vitamin 1000 mg er nettopp dette. Her får du tre grunner som forklarer hvorfor:

 

1. Vitamin C er viktig for kroppen

Innimellom er det godt med en påminnelse om at det vi får i oss gjør bra for kroppen, og vitamin C har mange viktige funksjoner. Nycoplus C-vitamin 1000 mg bidrar til:

  • Å opprettholde immunsystemets normale funksjon i det daglige, samt under og etter intens fysisk trening.
  • Å redusere tretthet og utmattelse.
  • Å øke opptaket av jern.
  • Normal kollagendannelse, som har betydning for blant annet hudens, tennenes og tannkjøttets normale funksjon.
  • Normal energiomsetning.
  • Normal psykologisk funksjon.

 

Tilsvarer andre tranebærprodukter

Det er nyttig å merke seg at den nye varianten av Nycoplus C-1000 er tilsatt ingrediensen tranebærekstrakt, og ikke bare en smakstilsetning. Dette gjør at denne brusetabletten tilsvarer andre tranebærprodukter, bare bedre. Her får du nemlig en 2-i-1 kombinasjon av både tranebær og C-vitamin.

 

Les også: C-vitamin står på listen over vitaminer som huden og håret ditt trenger

 

2. Slik kan du unngå å svelge en tablett

Noen opplever det ubehagelig å ta piller og tabletter. Om dette gjelder deg eller ikke – å ta en brusetablett er omtrent like behagelig som å drikke et glass saft. Det er med andre ord ingenting å vegre seg for, og smaker faktisk ganske godt!

 

De aller fleste vil finne en smak de liker, og mange vil finne opptil flere! Nå lanseres Nycoplus C-vitamin 1000 mg med ingrediensen tranebærekstrakt. Fra tidligere av finnes smakene solbær, appelsin og sitron. Brusetablettene inneholder verken gluten, gelatin, laktose eller animalske ingredienser, og det gjør også produktet egnet også for veganere.

 

Les også: Du gjetter aldri hvilken grønnsak som er i denne C-vitaminrike smoothien!

 

3. Kan brukes i både varm og kald drikke

Tabletten bobler og bruser når den slippes i vann, og gir deg et solid påfyll av viktige C-vitaminer samtidig som den gir en frisk og god smak til både kald og varm drikke. Ja, for det har du kanskje ikke tenke på – brusetablett i varm drikke!

Kjøpes på apotek.

 

Tilsett den i varmt vann eller te med en smak som matcher brusetabletten, og nyt mens vitaminene gjør nytten – med andre ord er dette en genial brusetablett som gjør godt.

Les også: Mennesker i ulik alder har ulike behov for vitaminer og mineraler. Sjekk hvilket tilskudd nettopp din familie burde ha i skapet.

 

Nycoplus C-1000 med tranebærekstrakt samt de andre variantene i ulike smaker kjøpes på apotek.

 

 

Kilder: EFSA

NO/NYP/0220/0014

Publisert februar 10, 2020

5 kommentarer

  1. Jeg tar brusetabletter ofte fordi jeg trener mye., men også for å forebygge forkjølse som jeg er hyppig plaget av i vintermånedene, spesielt des tom februar så roer det seg. Jeg får da en mildere forkjølelse og blir ikke influensasyk med feber. Det forkorter også lengden på forkjølelsen. Hvor mye kan man ta før det event blir skadelig? Jeg merker at magen blir løsere, men ikke diare.

    1. Hei Anne Marie. For kosttilskudd er maksgrensen for C-vitamin satt til 1000 mg per døgndose for personer over 18 år. Dette er i henhold til Kosttilskuddforskriften. Nycoplus C-vitamin 1000 mg anbefaler vi derfor ikke å kombinere med andre produkter med C-vitamin eller overskride anbefalt døgndose. Et overdrevet inntak av søtstoffer kan ha avførende effekt. Dette er en annen grunn til at det ikke bør inntas mer enn anbefalt døgndose. Hilsen Åse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *