Slik dekker du kroppens behov i en travel hverdag

Synes du det er vanskelig å vite om du får i deg det du trenger av viktige næringsstoffer? Det finnes en enkel måte å gjøre det på.

Kroppen er et kravstort maskineri, og man skal være ganske flink til å balansere og variere kostholdet i en hektisk hverdag for å få dekket alle behov.

De fleste vet hva man burde spise mer av – enten det er å spise fisk to-tre ganger i uken eller fem daglige porsjoner med frukt og grønt2. Dette skal dessuten komme på toppen av fire porsjoner grove kornprodukter, som også bør stå på menyen helst hver dag, sammen med tre porsjoner melk og meieriprodukter for å dekke jod- og kalsiumbehovet.

Det er med andre ord en ordentlig mengde mat som skal til for å kunne sjekke av på alle punkter, og det kan være en utfordring å få til alt dette i en travel hverdag. Har du noen gang ønsket at det fantes en alt-i-ett løsning som kunne hjelpe deg? Du er i så fall bønnhørt!

 

Ikke en erstatning, men heller et sikkerhetsnett

Nycoplus Omega-3 Multi er genialt i en travel hverdag.
Nycoplus Omega-3 Multi er et komplett kosttilskudd, og er også den mest økonomiske løsningen til deg som vil ha både et multivitamin og omega-3.

 

Dersom du mistenker at kostholdet ditt ikke er variert nok eller at du faktisk ikke rekker å spise nok, kan det å ha et vitamintilskudd tilgjengelig – om så kun for travle perioder – være noe som bidrar til færre bekymringer. Et tilskudd erstatter likevel ikke et sunt kosthold, og det finnes gode grunner til å velge mat som er nyttig for kroppen så ofte man kan.

Nycoplus Omega-3 Multi er et komplett kosttilskudd og sikrer kroppens daglige inntak av viktige vitaminer, mineraler og høykonsentrert omega-3. Sistnevnte er en gruppe essensielle fettsyrer som kroppen er avhengig av for å fungere optimalt, som ikke produseres i kroppen og derfor må tilføyes gjennom kostholdet eller som tilskudd1.

Når du velger en slik 2-i-1 løsning vil det også lønne seg for lommeboken. Se derfor etter dette produktet neste gang du kjøper vitaminer på apotek.

 

Foto: Shutterstock

Kilder: Legehåndboka om omega-3-fettsyrer, Helsedirektoratets kostholdsråd

NO/NYP/0420/0074

Publisert juli 5, 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.