Årets nyhet for deg som er opptatt av hud og hår

Mann ser seg i speilet mens han retter på sveisen
Fire gode grunner til hvorfor nyheten Nycoplus B-Kompleks Ekstra sterk kan være det beste produktet for å komplimentere hud- og hårpleierutinen din.

For deg som er opptatt av å ivareta huden og håret gjelder det å investere i produkter som fungerer. Da bør du også sikre kroppens behov for B-vitaminer, spesielt biotin, vitamin B2 og niacin som bidrar til å vedlikeholde normal hud. Biotin bidrar i tillegg til å vedlikeholde normalt hår.

Her er fire grunner til hvorfor du skal velge Nycoplus B-Kompleks Ekstra sterk:

 

Nycoplus Vitamin B-Kompleks Ekstra sterk er et unikt produkt som dekker kroppens behov for B-vitamin, som har flere funksjoner som påvirker kroppens ytre. Produktet kjøpes kun på apotek.

 

1. B-vitamin har viktige funksjoner for å opprettholde huden og håret

Å få i seg tilstrekkelig mengde av ulike vitaminer, mineraler og sporstoffer sørger for essensielle funksjoner i kroppen. Det finnes 8 ulike B-vitaminer som alle finnes i Nycoplus B-Kompleks Ekstra sterk. Tre av disse spiller altså en viktig rolle for normal hud og hår.

Vitamin B2 er også viktig i forbindelse med synet, og vitamin B2, B6, B12, niacin, pantotensyre og folat bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. De 8 B-vitaminene bidrar i det hele på ulike måter til en normalt frisk kropp.

 

2. Eneste B-kompleks-kosttilskudd i apotek med høyeste styrke

Hvis man skal dekke kroppens behov er det nødvendig at man velger et produkt med tilstrekkelig styrke. For et normalt dagsbehov av de 8 B-vitaminene finnes Nycoplus B-kompleks. Ønsker man derimot en høyere styrke enn dagsbehovet er Nycoplus B-Kompleks Ekstra sterk det eneste kosttilskuddet på apotek.

Siden B-vitaminer er vannløselige betyr det at det som eventuelt skulle være overflødig vil skilles ut av urinen, og det er  liten fare for å kunne få i seg for mye.

 

3. Lav pris sammenlignet med lignende merker og produkter

Rene kvalitetsprodukter til en konkurransedyktig pris – enkelt og greit. Ved kjøp av vitaminer anbefales det på generelt grunnlag å kjøpe dette på apotek, nettopp fordi de ansatte er kvalifiserte til å svare på spørsmål. De er også gode til å stille kundene spørsmål som sikrer deg de beste og ofte også de rimeligste produktene.

 

Les mer: Derfor bør du handle tilskudd på apotek fremfor på matbutikker, helsekostbutikker og nettet

 

4. En liten tablett som er lett å svelge

Hvis du vegrer deg for ubehaget ved å svelge tabletter, så er dette for deg: Produktet er designet som en liten tablett som er enkel å svelge. Vær så god!

 

Kilder:

  1. Legehåndboka om vannløselige vitaminer
  2. EFSA-godkjente påstander

Publisert september 20, 2022

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Warning: Array to string conversion in /home/webazn2ud/html/nycoplus.no/wp-content/plugins/ele-conditions/inc/parse_conditions.php on line 22

Relaterte produkter

Nycoplus

B-kompleks Ekstra Sterk

100 tabletter

B-vitamin