Hjemmelaget müslibar

Müslibarer og müslibarer i matpapir liggende på fat
Hjemmelaget müslibar er både enkelt og gøy å lage.

Denne varianten inneholder en rekke ingredienser som er rik på magnesium, som igjen bidrar til normal energiomsetning og muskelfunksjon – Perfekt i matboksen til barna, eller som snacks når du skal på tur. 

 

Ingredienser

150 g gresskarkjerner 

150 g lettkokte havregryn

80 g honning

50 g kokosmasse

50 g peanøttsmør

40 g pinjekjerner

1 stort egg 

2 ruter mørk sjokolade 70 % (kan sløyfes)

 

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 175 grader. 
  2. Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle. Bre det hele utover i en ildfast form med bakepapir og sett i ovnen i 20 minutter. 
  3. Ha honningen og peanøttsmøret i en kjele og varm forsiktig opp. Hell blandingen over den nystekte müsliblandingen i formen og rør det hele sammen.
  4. Sett deretter formen tilbake i ovnen i 15 minutter. 
  5. Avkjøl formen på disken og kutt bitene i ønsket størrelse. 

Publisert juli 29, 2024

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *