Denne varianten inneholder en rekke ingredienser som er rik på magnesium, som igjen bidrar til normal energiomsetning og muskelfunksjon – Perfekt i matboksen til barna, eller som snacks når du skal på tur.
Ingredienser
150 g gresskarkjerner
150 g lettkokte havregryn
80 g honning
50 g kokosmasse
50 g peanøttsmør
40 g pinjekjerner
1 stort egg
2 ruter mørk sjokolade 70 % (kan sløyfes)
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 175 grader.
- Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle. Bre det hele utover i en ildfast form med bakepapir og sett i ovnen i 20 minutter.
- Ha honningen og peanøttsmøret i en kjele og varm forsiktig opp. Hell blandingen over den nystekte müsliblandingen i formen og rør det hele sammen.
- Sett deretter formen tilbake i ovnen i 15 minutter.
- Avkjøl formen på disken og kutt bitene i ønsket størrelse.