Hjemmelaget is av yoghurt

Is i biter med bær ligger på skjærefjøl
Blir det i overkant mye is om dagen? Da er denne oppskriften garantert noe for deg!

Yoghurten er en god kilde til blant annet kalsium og proteiner som er viktige byggesteiner i skjelettet, og toppingen bidrar spesielt med B- og C-vitamin som kroppen trenger daglig inntak av. 

 

Oppskrift

800 g yoghurt naturell 

80 g honning

1 neve blåbær

1 neve bjørnebær

1 neve bringebær

1 kiwi

Dryss med ønsket mengde kokos som topping

 

Fremgangsmåte 

  1. Bland sammen yoghurten og honningen i en skål.
  2. Bre blandingen utover en form med bakepapir i bunn. For litt tykkelse på isen anbefales bruk av en form på 20×20 cm. 
  3. Topp blandingen med bærene og kokosen og sett formen i fryseren (Det vil ta ca. to timer før blandingen stivner til is)
  4. Ta formen ut av fryseren og kutt i passende biter. Server og nyt med god samvittighet!

Publisert juli 29, 2024

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *