Hvem er vi?

Diverse | 1. oktober 2013

Bak denne bloggen finner du Åse, Camilla og Ingrid. Vi har kosthold og ernæring som felles interesser, elsker berg- og dalbaner,  samt er glade i å reise til nye og spennende steder.

Under kan du lese mer om oss og hvorfor vi kan gi deg viten om vitaminer.

Åse Andresen

Jeg er autorisert klinisk ernæringsfysiolog med utdanning fra King’s College, University of London, og er opptatt av ernæring, mat og drikke på heltid.Nå er jeg ansatt som fag- og opplæringssjef i Takeda med det faglige ansvaret for vitaminer, mineraler, omega-3 og melkesyrebakterier.

Tidligere har jeg arbeidet som klinisk ernæringsfysiolog ved Oslo universitetssykehus, Drammen sykehus og The Royal London Hospital med blant annet tilrettelegging av kosthold og ernæringsveiledning til barn og voksne.

I flere år svarte jeg også på ernæringsspørsmål på Lommelegen.

Fritiden går blant annet med til min til strihåret dachs, Ludvig, som dere kan se på bildet. Jeg trener også den japanske kampkunsten aikido som jeg nylig tok svart belte i.

Camilla Borander

Jeg har jobbet som produktsjef for Nycoplus siden 2008. Dette innebærer god erfaring med hva som skjer i vitaminverden. Så når Åse vet hva som skjer faglig og holder styr på spennende ny forskning, har jeg ansvar for å tilpasse dette best mulig for dere.

På fritiden er jeg glad i å trene, og er både med i løpegruppe og trener yoga fast. Ellers er jeg medlem av en gourmet-klubb uten at jeg er spesielt flink til å lage mat.

 

Ingrid Wigum Gjersvold

Jeg jobber som markedskoordinator i Takeda og står blant annet bak #nycoplustips – smarte og sunne tips i en hektisk hverdag.

På fritiden er jeg mest fokusert på å få kabalen til å gå opp i forhold til alt som har med barn, middag, trening og et sosialt liv. noe som gir mange nyttige #nycoplustips som jeg gjerne deler. Selv om hverdagen er hektisk er jeg opptatt av å lage mat fra bunnen av, så du skal ikke se bort i fra at jeg deler en oppskrift i ny og ne også.

NO/NYP/1216/0136

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *