– Holder meg frisk med tran

Kosthold/ernæring, Vitaminer/mineraler | 23. september 2015

Strømsgodsets midtbanejuvel Iver Fossum (19) er spådd en lysende fotballkarriere. Unggutten er nøye med kostholdet for å prestere best mulig på fotballbanen. Dessuten tar han tran for å holde seg frisk.

Da passer det bra at Strømsgodset har inngått en samarbeidsavtale med Nycoplus, som innebærer at Nycoplus leverer Nycoplus Apotekets Tran og tran-alternativet Nycoplus Omega-3 Basic til Strømsgodsets Tippeliga-spillere gjennom hele 2015-sesongen.

Til utlandet? Høsten 2012 signerte Hurum-gutten Iver Fossum kontrakt med Strømsgodset i sterk konkurranse med Rosenborg. Midtbanetalentet har siden vært en sentral skikkelse i Godset, og ryktene går om interesse fra utenlandske klubber. Kanskje han en dag følger i fotsporene til tidligere lagkamerat og nå Real Madrid-spiller Martin Ødegaard?

– Et fremtidsmål er å bli profesjonell fotballspiller i utlandet, sier Fossum til Nycoplus.

Fossum er også U21-landslagsspiller, og han beskrives som en skikkelig løpsmaskin og en målrettet unggutt som viser gode holdninger i det meste han foretar seg.

Opptatt av riktig kosthold. 19-åringen er opptatt av at riktig kosthold og ernæring er viktig for å prestere på fotballbanen.

– Riktig kosthold gir meg mer energi og jeg føler meg piggere på banen. På menyen står helt vanlig norsk, sunt kosthold, som fungerer bra for meg, sier Fossum.

– Holder meg frisk med tran. Iver Fossum synes det er veldig bra at Strømsgodset har inngått en tran-avtale med Nycoplus, selv om han selv ikke har tatt tran så lenge.

– Jeg har tatt tran i cirka ett år, og det bidrar til å holde meg frisk, sier 19-åringen, som også hyller Strømsgodsets fokus på ernæring og kosthold.

Tipper topp tre. Strømsgodset er absolutt med i medaljekampen i Tippeligaen, og unggutten er optimistisk med tanke på lagets prestasjoner utover høsten.

– Jeg tipper vi havner innenfor topp tre når vi gjør opp status for sesongen i begynnelsen av november, sier Fossum.

Foto: Strømsgodset.

NO/NYP/1216/0136

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *