Nycoplus sin logo

Påmelding til kveldsmøte for apoteksansatte

Nylig kom det både nye maksgrenser for jern, sink og vitamin E i kosttilskudd, i tillegg til nye nordiske ernæringsanbefalinger.
Nylig kom det både nye maksgrenser for jern, sink og vitamin E i kosttilskudd, i tillegg til nye nordiske ernæringsanbefalinger.

Vi kommer til Oslo, Tromsø, Trondheim, Bergen og Stavanger!

I november holder vi foredrag for å forklare hva endringene i maksgrenser og de nye nordiske ernæringsanbefalingene innebærer for deres rådgivning rundt Nycoplus-produkter. Dere vil også få høre om overgangsalderen og den nye produktserien mbrace™.

 

PROGRAM:

Kl. 18:30–19:00 Lett servering
Kl. 19:00–19:45 Foredrag om nye maksgrenser, nye nordiske ernæringsanbefalinger og relevansen for  Nycoplus. Foredragsholder: Åse Andresen, klinisk ernæringsfysiolog, fag- og opplæringssjef.
15 min pause
Kl. 20:00-20:30 mbrace™ for overgangsalder. Foredragsholder: Nídia Rodrigues, farmasøyt, regulatorisk og medisinsk rådgiver.
Kl. 20:30-20:45 Spørsmål og diskusjon til begge foredragsholdere

Meld deg på kveldsmøtet:

(VIKTIG! Dobbeltsjekk at du har skrevet 100 % riktig adresse, da vi sender en påminnelse om møtet til epostadressen du oppgir her)

Bindende påmelding to uker før møtet. Dersom du har spørsmål eller må melde deg av igjen, kontakt NOhenvendelser@orifarm.com 

Publisert september 19, 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi gjør oppmerksom på at denne siden
er kun beregnet for helsepersonell.

Er du helsepersonell?