Nå blir det enda enklere å finne svaret og produktet du trenger

Nye, oppdaterte produktsider hjelper deg uansett om du leter etter et konkret produkt, doseringen eller allergener i et tilskudd. Aldri før har det vært enklere å finne svar på det du lurer på.

Når informasjonen du trenger er lett tilgjengelig, blir det også enkelt å finne svar på det du lurer på. Slik bør det være – derfor lanseres en helt ny produktside på Nycoplus sine nettsider, som er designet for en mer brukervennlig opplevelse. Åse Andresen, klinisk ernæringsfysiolog hos Orifarm, mener tydelige symboler og oversiktlige tabeller vil gjøre jobben enklere for de som jobber på apotek og annet helsepersonell:

– De nye produktsidene inneholder mye detaljert informasjon om blant annet aldersgrenser, doseringer, ingredienser og innhold, sier hun. Nettsiden vil dermed fungerer godt som et oppslagsverk i møte med kunder og pasienter.

 

Kategorier og symboler gir oversikt

I tillegg til nyttig informasjon om nøyaktig hvordan tilskuddet eller legemiddelet fungerer, kan du med få tastetrykk filtrere og kategorisere etter behov. På den måten kan man kjapt gi riktig informasjon i møte med kunder og pasienter i ulike livssituasjoner, som gravide, ammende, barn eller eldre.

Produktene er også markert med ikoner som er enkle å forstå, enten de er egnet for vegetarianere og veganere, eller om de inneholder laktose, gluten, gelatin eller sitrus. Ingredienser, dosering og bruk er også enkelt å finne frem til.

 

Test produktsidene her

 

Smart og enkelt for forbruker og helsepersonell

I bunnen av hver produktside er det lagt relevante artikler slik at du får ytterligere svar, informasjon og kunnskap som kan være nyttig når man skal komme med anbefalinger til andre. Dette mener Åse Andresen er en fordel, både for forbrukere og helsepersonell:

– Oppdatert informasjon, lett tilgjengelig og med tilstrekkelige opplysninger kan gjøre det enklere å gi gode råd og riktige svar på spørsmål.

Relevante produkter som kan fungere som et alternativ eller i tillegg til det valgte tilskuddet eller legemidlet vises også på produktsidene.

 

Handle på nett

Hvert enkelt produkt er linket til apotekkjedenes egne hjemmesider. Det vil gjøre det langt enklere for kunden å få både kosttilskudd og reseptfrie legemidler levert rett hjem, eller velge Klikk og Hent for å hente produktene på nærmeste apotek.

 

NO/NYP/1219/0164/13231

Publisert mars 27, 2020

2 kommentarer

 1. Hei,
  fint om dere kunne oppdatere sidene deres med bilde + størrelse på alt av per orale midler dere markedsfører.
  Med tanke på at en del av deres kunder er folk med svelgevansker, tenker jeg dette er relevant informasjon å ha.

  Takk på forhånd

  Vennlig hilsen
  Fatima
  Farmasøyt

  1. Hei Fatima. Takk for tilbakemelding. Det er en kjempestor jobb å gjøre med tanke på hvor mange produkter vi har, men vi ser absolutt behovet for enkelte. Vi har brosjyrer som alle apotek skal ha fått med størrelsen på enkelte av våre produkter. Håper dere har de i skuffen og kan vise frem til de det gjelder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *