Heidi vant gratis vitaminer

Diverse | 7. april 2014

Heidi Martinez fra Bolstadøyri vant et helt års forbruk av kosttilskudd fra Nycoplus. 

Heidi Martinez (25) bor på Bolstadøyri utenfor Voss sammen med ektemannen Ignacio Martinez og deres felles sønn Lukas (2 mnd).

I høst deltok den da vordende småbarnsmoren i en konkurranse på foreldeklubben.no, og gleden var stor da hun like godt stakk av med hovedpremien: En juicemaster fra Wilfa og ett års forbruk av kosttilskudd fra Nycoplus.

Fikk vitamineksperter på besøk. – Jeg tenkte ikke noe over konkurransen før jeg fikk beskjed om at jeg hadde vunnet. Det var en utrolig hyggelig beskjed å få, og en veldig flott premie, sier Heidi Martinez til Vitamineksperten.

Nylig tok den blide 25-åringen imot Monica Langeland og ernæringsfysiolog Åse Andresen fra Vitamineksperten hjemme i Bolstadøyri. Her ga ekspertene nyttige råd til Heidi om ernæring, vitaminer og kosttilskudd.

– Det var et veldig hyggelig besøk. Jeg fikk god informasjon om hvordan jeg som småbarnsmor skal forholde meg til ernæring og kosttilskudd. Som nybakt mamma er jeg interessert i kunnskap om hva min sønn Lukas trenger av næringsstoffer, og det fikk jeg god hjelp til å forstå, forteller Heidi.

Sønnen trengte tran og D-vitamin. Hun fikk beskjed av Åse om at Lukas trengte både D-vitamin og tran. Selv skal Heidi ta tilskudd av kalsium, siden hun drikker for lite melk.  Halvparten av alle kvinner rammes nemlig av benbrudd i løpet av livet som en følge av osteoporose, eller benskjørhet, og da er det viktig å få i seg nok kalsium enten gjennom kosten eller ved kosttilskudd.

– Heldigvis fikk vi gode tilbakemeldinger på kostholdet vårt. Jeg er opptatt av å lage mat fra grunnen av med ferske råvarer. Vi spiser også fisk minst en gang i uken. Jeg ble anbefalt å gå over til flere fullkornsprodukter, som fullkornspasta, villris og grovt brød, så det kommer vi til å gjøre fremover, sier Heidi.

25-åringen liker å leve sunt, og tar kosttilskudd daglig. Heidi tar tranbærkapsler,  b-vitaminer, betakaroten, c-vitaminer og tran fra før.

Ett års gratis forbruk av Nycoplus-produkter, er derfor svært kjærkomment for den sympatiske Bolstadøyri-jenta.

– Jeg liker å ta vare på helsen min. Ett år med gratis vitaminer er derfor en kjempefin premie for meg, smiler Heidi Martinez.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *