– Har tatt tran i 20 år

Kosthold/ernæring, Vitaminer/mineraler | 14. september 2015

Strømsgodset-kaptein Jørgen Horn (28) har tatt tran i 20 år og ser positivt på tran-avtalen Tippeliga-klubben har inngått med Nycoplus.

Samarbeidsavtalen innebærer at Nycoplus leverer Nycoplus Apotekets Tran og tran-alternativet Nycoplus Omega-3 Basic til Strømsgodsets Tippeliga-spillere gjennom hele 2015-sesongen.

20 år med tran. Strømsgodset-kaptein Jørgen Horn (28) er opptatt av kosthold og ernæring, og han ser positivt på avtalen mellom Nycoplus og Tippeliga-klubben.

– Jeg vet at det er avgjørende å få i seg riktig næring for å kunne prestere sportslig på toppnivå, sier Horn til Nycoplus.

Kapteinen forteller at Strømsgodset er flinke til å fokusere på ernæring og kosthold.

– På dette området er Godset den beste klubben jeg har vært i hittil. For min egen del merker jeg at riktig kosthold gir mer energi og overskudd i kroppen, slik at jeg alltid kan yte maksimalt, sier Horn.

Han forteller at han selv har tatt tran i 20 år.

– Tran er viktig for å få i seg nok D-vitamin, som er viktig for å unngå benskjørhet og for å smøre ledd i kroppen, sier Horn, som for øvrig også er opptatt av å få i seg mye proteiner og karbohydrater.

Bidro til Godset-gull. Jørgen Horn er Oslo-gutt og kom til Strømsgodset foran 2013-sesongen. Han var en sentral bidragsyter da Drammens-klubben vant Tippeligaen, altså den øverste fotballdivisjonen i Norge, i 2013. Han beskrives som en kompromissløs midtstopper og en naturlig ledertype. Derfor ble han også utnevnt til kaptein før 2015-sesongen.

Horn har tidligere spilt for blant annet Kjelsås, Vålerenga, Viking og Fredrikstad, og han har også vært innom A-landslaget. I begynnelsen av mai ble Horn strekkskadet i en cupkamp mot gamleklubben Kjelsås, men kapteinen er nå tilbake for å fullføre høstsesongen for Strømsgodset, som henger godt med i medaljekampen.

Godset-kapteinen er optimistisk med tanke på lagets prestasjoner utover høsten.

– Jeg tror vi havner på sølvplass denne sesongen, sier Horn.

Foto: Strømsgodset.

NO/NYP/1216/0136

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *