Beredskapshagen- slik kan du få mat og næring av plenen din

Gartner Anders Nordrum snakker om beredskapshagen i Friskere viten
Vil du lære mer om hvordan både få billigere og mer bærekraftig mat fra egen plen, og samtidig bidra til bedre matsikkerhet? Les og lytt for Friskere Viten om markens grøde.

Hva er fordelene med en beredskapshage, og hvordan komme i gang? Svarene får du i denne episoden av Friskere Viten.

 

Vi er kanskje mange som bekymrer oss, men undersøkelser viser at beredskapsnivået i Norge er skremmende lavt. Kun 1 av 3 har en plan for en krisesituasjon.

I kjølvannet av mer urolige tider tenker kanskje flere på konsekvensene dersom mattilgangen blir begrenset eller muligheten for forsyninger stopper helt opp. Kan en av løsningene til matsikkerhet ligge i plenen din?

Og hvilke positive konsekvenser kan en beredsskapshage også få for klimaet og lommeboken din?

Gjest i denne episoden, Anders Nordrum, er gartner, foredragsholder og medforfatter av boken: «Beredskapshagen. Slik får du mat ut av plenen». Sammen med klinisk ernæringsfysiolog Åse Andresen kommer han med matnyttige tips til hvordan du kan få mat av plenen din og samtidig bidra til den nasjonale matsikkerheten.

Publisert november 28, 2022

Én kommentar

  1. Karnsje kunnskapen som gammel Gartner tross alt har en verdi, utover det å Rådgi folk om vanskelige skråninger og beskjæring av Roser.Det er Mat vi trenger. Men det arbeidskrevende og krever en del kunnskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *