Fransk lakseform

Uncategorized | 19. mai 2014

Laks, purre og epler. Pluss litt krydder og matfløte – og vips så har du en deilig middag på under en halv time. Start uken med en deilig fransk lakseform. 

Slik lager du fransk lakseform, rik på både Omega-3 og smak, til fire personer.

  • 500 g laksefilet
  • 1 ts salt
  • 1 stk purre
  • 2 stk eple
  • 3 dl matfløte
  • 2 ts sennep fransk, tørr type

Fremgangsmåte. Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter. Krydre fisken med salt. Skjær purren i skiver og eplene i terninger.

Legg alt i en smurt ildfast form.

Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken. Stek formen midt i ovnen ved 220 °C i 15 minutter.

Server gjerne med kokte poteter og grønnsaker.

Oppskrift og bilde er hentet fra melk.no

NO/NYP/1216/0136

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *