Lev best mulig med forkjølelsen

De fleste av oss rammes av forkjølelse minst én gang i året, og da gjelder å ha hjelpemidlene for hånden. Sykdommen lar seg ikke medisinere bort, men det er enkelt å dempe plagsomme symptomer.

Forkjølelse forårsakes av virus, og kan derfor ikke behandles med antibiotika. Det du kan gjøre er å ta hensyn til at du er syk. Slapp av med god samvittighet. Ta en pause i treningen, eller ta det roligere enn vanlig. Det regnes også som fornuftig å drikke mye, sove når du trenger det og unngå røyk og alkohol. Er du plaget med tett nese, kan det være smart å ligge med hodet litt høyt for å minske tettheten. Det er også lurt å holde seg varm.

Ved infeksjoner som forkjølelse, kan det følge med feber. Da orker vi ofte ikke noe særlig annet enn å holde senga eller ligge på sofaen. Det er opp til deg hvordan du helst vil takle muskelsmerter, trøtthet og hodepine på toppen av andre symptomer, men det er ingen grunn til at du skal føle deg dårligere enn du må.

Det finnes en rekke produkter å få kjøpt på apoteket, som kan gjøre at du føler deg bedre. Rennende nese, tett nese, sår hals, tørrhoste, slimhoste, feber, smerter i hodet og kroppen – ulike plager, krever ulike behandlinger. Her er får du en god oversikt over de ulike produktene fra Nycomed, som kan gjøre tiden med forkjølelse lettere:

God bedring!

 

Kilder: nhi.no, snl.no
Foto: Scanpix
ID: NO/OXZ/0519/0005

Publisert desember 12, 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Relaterte produkter

Dekadin-duo med smak av sitron

36 sugetabletter

Sugetabletter

Dekadin-duo med smak av mentol

36 sugetabletter

Sugetabletter