En Vitamininnsprøytning i hverdagen

Diverse | 5. februar 2015

De neste dagene kan du følge Mia Mjaalands (36) vei fra hektisk småbarnsmor, til inspirert og fresh kvinne.

Mia ble den heldige deltakeren i Nycoplus’ web-serie ‘En Vitamininnsprøytning i Hverdagen’. Hun er en tøff og sjarmerende alenemor for to små barn. Bodde i et salig flyttekaos, hadde uavklart jobbsituasjon og stupte i seng mellom kl. 21 og 21.30 hver kveld. Kostholdet var forholdsvis sunt, men hun manglet overskudd. Det ble lite grønnsaker og enkle løsninger.

 

Episode 1: Sunt kosthold med tallerkenmodellen

Mia får besøk av Åse Andresen, klinisk ernæringsfysiolog og fagsjef i Takeda. De går gjennom Mias kosthold og Åse gir enkle og konkrete råd for et sunnere kosthold.

Du kan lese mer om det første møtet her.

 

 

 

Epsiode 2: Enkelt og effektivt treningsprogram

Å få tiden til å strekke til er en utfordring for mange. Mia liker å trene, men er usikker på hvordan hun skal få tid til treningen. Det blir derfor en dag sammen med Kathrine Soegge, personlig trener hos EVO og fagansvarlig i Abilica, for å sette sammen et treningsprogram.

 

 

Epsiode 3:

I denne episoden lager Mia og Åse enkle og sunne hverdagsretter, proppfulle av vitaminer, mineraler og omega-3.

 

 

Episode 4: Struktur i hverdagen og næringsstoffer for hodet

Deltakeren vår er et typisk deadline menneske som utsetter oppgaver og kan være noe ustrukturert på oppgaver i hverdagen. Det blir derfor et møte med Morten Røvik i Getting Things Done. Mia får også vite at omega-3 er viktig for hjernen.

 

 

Episode 5: Skjønnhet kommer innenfra med god hjelp av vitaminer

Ikke noe er som en vitamininnsprøytning i form av frisør, spa og styling. Men ander ord en skikkelig velvære dag. Mia har blant annet lært at et sunt og variert kosthold nemlig ikke bare viktig for å holde seg frisk og rask, men at vitaminer og mineraler bidrar positivt for hud, hår og negler.

 


Hilsen Camilla

 

NO/NYP/1216/0136

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *