Derfor lanserer vi Nycoplus Magnesium + Calcium

Produkter | 26. februar 2015

Mars nærmer seg med stormskritt og vi i Nycoplus gleder oss til den første vårmåneden! Med lysere og varmere tider kommer også muligheter for flere utendørsaktiviteter. Nå lanserer vi en god nyhet til deg som har en aktiv livsstil!

Uansett om du trener til maraton eller foretrekker en gåtur i skogen, så er det viktig med vedlikehold av ledd og muskelfunksjon. Derfor lanserer vi Nycoplus Magnesium + Calcium i alle Boots, Ditt Apotek og Vitusapotek. I det nye produktet kombineres vitaminer og mineraler som er viktige for muskelfunksjon, benbygning, bindevev og brusk som er en viktig del av leddene.

871191 Nycoplus Magnesium+calcium_100 tab

Nycoplus Magnesium + Calcium inneholder magnesium, kalsium og C-vitamin som de fleste av oss kjenner til. Magnesium er viktig for hjerte- og muskelfunksjon og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Kalsium er blant annet viktig for vedlikehold av benbygning og for normal energiomsetning.

I tillegg har vi tilsatt mineralene mangan og kobber. Vi trenger mangan fordi det er viktig for skjelettet og for dannelse av bindevev. Kobber er viktig for blant annet immunforsvaret, transport av jern i kroppen og opprettholdelse av normalt bindevev. Hverken mangan eller kobber kan dannes i kroppen, men må tilføres via mat, drikke eller et kosttilskudd.

Hvis du planlegger en aktiv livsstil frem mot sommeren, så kan Nycoplus Magnesium + Calcium være noe for deg.

Vi ønsker deg en fin første vårmåned!

Hilsen Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *