Derfor lanserer vi Nycoplus Gravid og Nycoplus Mamma

Gravid/barn, Produkter | 12. juni 2014

Endelig er de flotte produktene her, som vi har jobbet så lenge med! Vi er stolte av å presentere våre nyheter Nycoplus Gravid og Nycoplus Mamma, som ble lansert i apotek i mai.

Gravide og ammende har økt behov for mange viktige næringsstoffer. Det er ikke så lett å få oversikten over hvor mye man trenger av de ulike vitaminer, mineraler og omega-3 for å sikre inntaket for seg selv og babyen.

Derfor har vi nå lansert Nycoplus Gravid og Nycoplus Mamma. Produktene er utviklet i samsvar med de norske næringsstoffanbefalingene og klinisk ernæringsfysiolog.  Her har vi samlet alt du trenger i to ulike faser av svangerskapet, enkelt og greit.

Nycoplus Gravid anbefales fra du planlegger graviditet og i de første tre månedene av svangerskapet. Et av de viktigste næringsstoffene i denne perioden er vitaminet folsyre.

Grunnen til dette er at folsyre forebygger nevralrørsdefekter som for eksempel ryggmargsbrokk. Helsedirektoratet anbefaler at alle som planlegger eller kan bli gravide bør ta et tilskudd av 400 mikrogram folsyre per dag i tillegg til det man får fra et variert kosthold.

Nycoplus mamma og gravid

Nycoplus Mamma anbefales fra andre trimester og gjennom hele ammeperioden. I denne delen av svangerskapet og de første levemånedene utvikles barnets sanser og hjerne.

Inntak av omega-3 er viktig for fosterets utvikling av normalt syn og hjerne. Dette gjelder også for spedbarn. Kvinner som ammer kan sikre barnets inntak av omega-3 ved å selv ta tilskudd, da omega-3 går over i morsmelken.

I månedene før, under og etter graviditet legger du grunnlaget for din egen og barnet helse. Det er ikke så mye som skal til. Med et normalt, sunt kosthold og Nycoplus Gravid og Nycoplus Mamma slipper du å bekymre deg for om kroppen får nok av de viktigste næringsstoffene.

Det gir mer tid til å nyte den fine og spennende tiden!

Hilsen Monica

 

NO/NYP/1216/0136

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *