Brokkolisalat med romanesco og valnøtter

Uncategorized | 11. august 2014

Prøv en lekker og fristende brokkolisalat. Denne retten kan serveres med brød til, eller som tilbehør til middagen. Får du ikke tak i romanesco, så bruker du blomkål.

Dette trenger du: 

  • 250 g brokkoli
  • 250 g romanesco
  • 10 stk valnøttkjerner
  • ½ bunt vårløk

Dressing:

  • 3 ss balsamicoeddik
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ss honning
  • 1 ss sitronsaft
  • pepper etter smak

Fremgangsmåte. Del brokkoli og romanesco i mindre buketter og kok dem knapt møre i lettsaltet vann, 3-5 minutter. Avkjøl.

Finhakk vårløk og del valnøttkjernene i to. Bland alt sammen.

Bland ingrediensene til dressingen sammen og ha over brokkolisalaten. Server med godt brød til.

Oppskrift og bilder er hentet fra frukt.no

NO/NYP/1216/0136

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *